Hoe werkt het?

win jij de €1.000?

1. Koop een straffe streek box

Ga bij een deelnemend verkooppunt of producent binnen en vraag om een straffe streek box van minimaal 25 euro samen te stellen of kies een vaste box uit het gamma als het zo wordt aangeboden.

2. Scan je gouden ticket

Je ontvangt daarbij in je box een gouden ticket met QR-code. Scan deze code met de camera op je smartphone en je wordt naar een webpagina gebracht van de wedstrijd.

3. Neem deel aan de wedstrijd

Laat je gegevens, je unieke code van je ticket na op de webpagina en vul de schiftingsvraag in.

4. Wacht geduldig af

Wacht de looptijd van de wedstrijd af en wie weet contacteren we jou wel als winnaar van de € 1.000 shopbudget. Verhoog eventueel je kansen door extra boxen te kopen. Elk ticket heeft immers een unieke code.

 

Kies voor een box

Steun je lokale handelaar of producent

Heel wat straffe producenten en verkooppunten nemen deel aan deze unieke promotiecampagne. Ga dus zeker bij ze langs en stel er een box samen volgens je eigen smaak en budget of kies voor een vaste box die ze zelf hebben samengesteld. Het verkooppunt in kwestie bepaalt hier wat het zal aanbieden. Het is trouwens een erg smaakvol en leuk geschenk om iemand cadeau te doen! Let wel, om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd zal je een minimum budget van 25 euro moeten besteden. Besteed je meer is dat natuurlijk helemaal top! Je steunt er namelijk nog steeds vooral je lokale handelaar mee. Duurzaam en smaakvol, dat blijft toch de hoofdzaak!

1.000 euro winnen, en dan?

Word 1 jaar lang Straffe Streek Ambassadeur

Scan de QR-code op je unieke ticket en vul op de webpagina waar je wordt heen gebracht je gegevens in, samen met de code op je ticket. Vul nog even de schiftingsvraag in en wie weet word jij volgend jaar wel voor 1 jaar Straffe Streek Ambassadeur! Met een shopbudget van maar liefst € 1.000 heb je namelijk keuze zat om al het lekkers uit de streek te ontdekken.

Je kan dan met vouchers van €25 terecht bij al onze leden waar je deze als betaalmiddel kan inzetten. Zo kan je smaakvolle geschenken kopen of zelf ontdekken wat de streek te bieden heeft. Zelfs een diner in een restaurant of een overnachting bij een hotel of bed & breakfast behoort tot de mogelijkheden.

Omdat we wel willen dat je een echte ambassadeur bent, zijn er uiteraard voorwaarden gekoppeld aan het gebruik van de vouchers. Klik hieronder door op de wedstrijdvoorwaarden om alles in detail te bekijken.